READING

Cine este noul Digital Manager al L’Oréal Ro...

Cine este noul Digital Manager al L’Oréal România?

Raluca Duță este noul Digital Manager în cadrul L’Oréal România și membru în boardul companiei, poziție din care va coordona comunicarea digitală pentru cele patru divizii ale companiei: L’Oréal Luxe, Divizia Produselor de Larg Consum, Divizia de Cosmetică Activă, Divizia de Produse Profesionale. Înainte de asta a fost Digital Manager al Diviziei de Produse de Larg Consum și s-a ocupat de comunicarea digitală integrată pentru o selecție de branduri din portofoliul L’Oréal (L’Oréal Paris, Maybelline și Garnier.

Raluca Duță are peste 8 ani de experiență în comunicare în mediul online și marketing digital și și-a început cariera în cadrul L’Oréal în urmă cu doi ani, inițial ocupând poziția de Digital Project Manager.

Pe parcursul carierei, a creat campanii de digital pentru branduri din sectoare diferite, precum FMCG, telecomunicații, electronice, auto, retail sau servicii bancare. De-a lungul timpului a obținut și recunoaștere pe plan local, în urma înscrierii campaniilor sale la diferite competiții de profil.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.