READING

Cine este noul Global Beauty Director al Estée Lau...

Cine este noul Global Beauty Director al Estée Lauder?

Estée Lauder, unul dintre cele mai valoroase branduri de cosmetice din lume, estimat potrivit celei mai recente ediții a studiului global BrandZ, realizat de WPP şi Kantar Millward Brown, la peste 4.2 miliarde de dolari, a ales-o drept Global Beauty Director pe Violette, un make-up artist parizian și online influencer.

Anunțul a fost făcut pe website-ul companiei printr-un video dedicat:

Cine este Violette?

Violette Serrat aka Violette, este make-up artist, s-a născut la Paris și locuiește în prezent în New York unde are un atelier. Lucrează cu fotografi celebri precum Camilla Akrans și Patrick Demarchelier și colaborează cu publicații de modă – Vogue, CR Fashion Book, dar și cu vedete pentru aparițiile acestora pe covorul roșu. A fost recrutată de Dior ca international make-up artist și are în portofoliu o campanie publicitară pentru Valentino.

Primii ani de pregătire profesională i-a petrecut alături de fotografi precum Paolo Roversi și Mario Testino. După liceu, s-a înscris la  École de Louvre din Paris, dorind să devină pictoriță, ulterior a ales să își construiască o carieră în lumea modei în calitate de make-up artist.

Este cunoscută pentru faptul că nu se supune tendințelor sau regulilor, crede în schimb că trebuie ”să uităm standardele de frumusețe și să nu mai alergăm după perfecțiune”.

”Sunt anti-tendințe și pro-libertate de exprimare”, declară Violette pe website-ul Estée Lauder.

”Acesta este doar unul dintre motivele pentru care suntem extrem de încântați să o avem alături de noi pe Violette în calitate de Global Beauty Director”, declară reprezentanții  companiei Estée Lauder, a cărei fondatoare însăși obișnuia să spună: ”Frumusețea ține de atitudine”.

”Vreau ca oamenii să spună: ‘arăți minunat’, nu că machiajul arată minunat”, este un alt crez exprimat de Violette.

Activitatea ei poate fi urmărită pe canalul să de YouTube – violette _fr, lansat din martie 2015, dar și pe Instagram.

Credit foto: Estée Lauder

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.