READING

Cine va fi cel mai bun hairstylist din România?

Cine va fi cel mai bun hairstylist din România?

A început competiția ”Cel mai bun hairstylist din România”. Ajunsă la a doua edițe, aceasta își propune să-i descopere și să-i facă cunoscuți pe cei mai talentați hairstylisti din țară. În concurs se pot înscrie hairstyliști din România, indiferent de salonul la care lucrează sau de produsele pe care le folosesc și indiferent de experiența pe care o au. Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naționalitate sau religie.

Înscrierile se pot face până la data de 20 octombrie prin trimiterea a trei fotografii cu creații ce respectă tematica ”Summer Festival”, mai exact, tunsori, coafuri și culori care au caracterizat cât mai bine look-ul adecvat festivalurilor de muzică din sezonul estival. Cele trei fotografii trebuie să demonstreze cât de priceput și creativ este specialistul în tuns, vopsit și coafură.

Fotografiile înscrise în competiție vor fi analizate de juriul de specialiști. Acesta va desemna 15 semifinaliști care vor participa la semifinala ce va avea loc, în data de 7 noiembrie, în incinta salonului Cristi Pascu Exclusive. Acolo vor trebui să recreeze look-ul înscris în concurs, dovedind, în fața juriului, cât de bine stăpânesc tehnica.

10 dintre aceștia se vor califica în marea finală ce se va desfășura în data de 14 noiembrie, la Promenada Mall București. În juriu se vor afla specialiști din domeniu, precum și bloggeri, editori de beauty și vedete, iar finala competiției va fi transmisă în direct pe Facebook, începând cu ora 19.30.

Câștigătorul va primi titlul de Cel mai bun hairstylist din România 2017 și un premiu de 2500 de euro brut. Se va acorda și Premiul de Popularitate, pentru cea mai de succes coafură votată pe pagina de Facebook, câștigătorul urmând să primească premiul de 500 de euro brut.

Evenimentul este organizat de YOLO MEDIA și Academia de Coafură Cristi Pascu, susținut de Promenada Mall București și magazinele XPERT BEAUTY.

Proiectul este inițiat de Cristi Pascu și își propune să descopere și să promoveze cei mai buni hairstyliști din noua generație și să prezinte în România cele mai noi tendințe din industria de frumusețe.

 

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.