Cine va fi noul CEO al L’Oréal?

L’Oréal a anunțat cine îi va succede actualului CEO, Jean-Paul Agon, cel care conduce compania de 15 ani. Astfel, începând cu data de 1 mai 2021, noul CEO al grupului va fi Nicolas Hieronimus.

Jean-Paul Agon, Nicolas Hieronimus și Barbara Lavernos

Nicolas Hieronimus s-a alăturat echipei L’Oréal în urmă cu 33 de ani în poziția de Product Manager. De-a lungul timpului, a lucrat în mai multe divizii ale grupului și din 2017 ocupă poziția de Deputy CEO.

Barbara Lavernos, cea care din februarie 2021 va coordona departamentul de Research, Innovation & Technology, va prelua funcția de Deputy CEO de la 1 mai 2021.

Nicolas Hieronimus a absolvit ESSEC în 1985 și, doi ani mai târziu, s-a angajat la L’Oréal pe poziția de Product Manager. În 1993 a devenit director de marketing pentru Laboratoires Garnier și, din 1998, director general al Diviziei Garnier Maybelline din UK. În 2000 a fost numit General Manager al L’Oréal Paris France și apoi International General Manager al L’Oréal Paris. În 2005, a devenit General Manager al L’Oréal Mexico, iar în 2008 Jean-Paul Agon l-a numit General Manager al diviziei L’Oréal Professional. În ianuarie 2011, a fost numit președinte al  L’Oréal Luxe, poziție pe care a avut-o până la finalul lui 2018. În 2013, a preluat și rolul de președinte al Selective Divisions (Luxury, Active Cosmetics, Professional Products), iar în mai 2017 a fost numit Deputy CEO.

Barbara Lavernos, absolventă de L’Ecole des Hautes Etudes d’Ingénieur (HEI France), s-a alăturat companiei L’Oréal în urmă cu 29 de ani în departamentul de achiziții al fabricii din Aulnay, apoi a devenit Head of Procurement la fabrica de cosmetice și parfumuri Ormes și director al fabricii Rambouillet. În 2004, a  fost numită Global Chief Procurement Officer pentru întreg grupul L’Oréal și, din 2012, Managing Director al diviziei de Travel Retail. În 2014,  Jean-Paul Agon a numit-o Chief Operations Officer și membru în Comitetul Executiv.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.