READING

Colecția COS Active Men, din poliester și nailon r...

Colecția COS Active Men, din poliester și nailon reciclate, disponibilă exclusiv online

Brandul londonez de modă COS a lansat colecția Active pentru bărbați, o colecție de îmbrăcăminte sustenabilă realizată din poliester și nailon reciclate. Colecția prezintă forme ergonomice, materiale flexibile și detalii ascunse pentru un fitting funcțional îmbunătățit.

Josh Harriette, dansator / Fotografii realizate de Chris Rhodes

Piesele vestimentare ale noii colecții sunt potrivite pentru sport de performanță. Acestea se prezintă într-o paleta de culori neutre de verde închis și bleumarin alături de piese în culoarea fistic.

Formele ergonomice sunt confecționate cu țesături reciclate și stilizate cu diferite piese de stratificare cum ar fi vesta scuba tehnică, jacheta impermeabilă sau vesta cu glugă finisată cu detalii de bandă reflectorizantă.

Elementele esențiale sunt realizate din bumbac organic.

Josh Harriette, dansator / Fotografii realizate de Chris Rhodes

Pantalonul de alergare din polyester reciclat este prezentat cu o jachetă asortată, în timp ce un panou din plasă este integrat atât pe brațe cât și pe spate pentru a oferi o ventilație suplimentară. Finisajele hidroizolante sunt contopite cu materiale prin care respiră pielea, panouri din jerse compact, canale reflectorizante și fermoare flexibile pentru o potrivire perfectă.

Colecția Active pentru bărbați se găsește exclusiv online.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.