READING

Colecția de primăvară / vară 2019 Replay

Colecția de primăvară / vară 2019 Replay

Noua colecție a brandului Replay pentru sezonul de primăvară / vară 2019, inspirată din atmosfera cartierului Silver Lake din Los Angeles, este deja disponibilă pe piața românească.

Evenimentul de lansare a noii colecții a fost organizat de The Fashion Company, cel mai mare retailer din zona de sud-est a Europei și cel care deține magazinele Replay din AFI Cotroceni și ParkLake. Înființată în Serbia, The Fashion Company este, în prezent, lider absolut pe piața de fashion din Croația, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri  celebre, printre care: Replay, Superdry, Diesel, Tommy Hillfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland și Desigual.

Vedetele noi colecții sunt articolele din denim – Ice Blast, Aged, Laserprint, Maestro – toate cu o atenție pentru protecția mediului. Ice Blast presupune un tratament realizat cu cristale de gheață, care păstrează luminozitatea culorilor și prin care este economisită 80% din apa care ar fi fost folosită în mod normal în tratamentele tradiționale.

Colecția pentru femei cuprinde secțiunea Black Holiday – cu culori puternice și contrastante, Sport Deluxe – cu numeroase articole realizate țesătura din lână, cu perle atașate și broderii, Customized Icons – unde lumea army este refăcută cu noi culori și detalii din zona sport și Paradise Cove.

În colecția pentru bărbați predomină articolele în nuanțe de negru, tricourile din tricotaje și jachetele sport – atât  în versiuni de bază cât și în versiuni personalizate, articolele în culori nude și verde militar, însă nu lipsesc nici tricourile cu print-uri,  sau cămășile de tricot. Piesele de rezistență sunt jacheta de biker din piele moale cu căptușeală din bumbac, tricourile polo și puloverele cu fermoar.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.