READING

Colecția  Murmur toamnă – iarnă 2017

Colecția  Murmur toamnă – iarnă 2017

Murmur a lansat colecția de toamnă – iarnă 2017, disponibilă în showroom-ul din strada Icoanei nr. 75A, București, și online pe www.murmurstore.com.

Brandul Murmur a fost lansat în anul 2011 ca un concept unic de prêt-à-porter cu influențe retro ce integrează elemente surprinzătoare de lenjerie, adaptate în piese purtabile, de zi sau seară. Încă de la început, brandul s-a bucurat de atenția presei internaționale, piesele Murmur apărând în publicații ca Vogue UK, India, Olanda, Spania și Japonia, Elle UK, Paper și Brides Magazine. Vedete consacrate precum Madonna, Kylie Jenner, Beyonce, Gigi Hadid, Lady Gaga, Katy Perry și Fergie au ales să poarte piese Murmur pentru proiecte renumite sau în cadrul aparițiilor publice.

Pe plan internațional, produsele Murmur pot fi găsite în magazine selecționate din principalele orașe ale lumii, începând cu Paris, Monte Carlo, München, Amsterdam, Lisabona și Moscova și până în New York, Los Angeles, Houston, Toronto, Sydney, Dubai, Tokyo și Singapore.

Credite: Fotografie și prelucrare – Mihai Bumbu; Make-up artist – Alexandra Crăescu; Hair stylist – Claudiu Sârghe; Model – Andra Schuler

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.