READING

Colecție capsulă, creată de tineri designeri, în A...

Colecție capsulă, creată de tineri designeri, în Auchan și InExtenso

Toate magazinele Auchan și InExtenso din România comercializează din luna noiembrie o nouă colecție capsulă de haine, primul proiect al Laboratorului Internațional InExtenso. Colecția cuprinde ținute de gală create de tineri designeri din Europa.

România a fost reprezentată în acest proiect de Raul Lazăr, absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj Napoca. El a câștigat prima ediție a proiectului capsulă InExtenso din România și colecția sa se găsește, în prezent, pe rafturile tuturor magazinelor Auchan din Europa precum și în magazinele InExtenso din România.

Anul acesta, Auchan a lansat Laboratorul InExtenso, cu scopul de a reinterpreta stilul mărcii proprii de haine InExtenso. Prin intermediul acestui proiect, tineri designeri  din 7 țări europene: România, Spania, Franța, Ungaria, Italia, Polonia și Portugalia au fost invitați să conceapă o ținută feminină de gală și o ținută feminină sau masculină sport. Au muncit, au desenat, au creat, au inovat, au îndrăznit și au prezentat creațiile unui juriu format din experți în modă.

Rezultatele? Doi finaliști din fiecare țară, departajați de public prin vot pe rețelele sociale și două colecții – prima cuprinzând ținute de gală și cea de-a doua ținute sport. Tinerii designeri câștigători își pot vedea creațiile în toate magazinele Auchan din Europa, precum și în magazinele InExtenso din România.

Proiectul colecțiilor capsulă nu se oprește aici – alte colecții aflându-se în pregătire pentru anul viitor.

“Este un proiect în plină desfășurare la care cine dorește poate contribui într-un mod cât se poate de activ votând, în perioada 5 – 7 decembrie, pe pagina de Facebook Auchan România, una dintre cele două creații finaliste ale proiectului capsulă. Ținuta câștigătoare urmează să intre în producție și să fie comercializată în sezonul toamnă – iarnă 2019 în toate magazinele Auchan din Europa”, explică Gabriela Vasilescu.

În România au fost deschise în ultimii patru ani 10 magazine în format boutique. Primul magazin de acest tip a fost inaugurat în Auchan Crângași. Anul acesta a fost inaugurar InExtenso Liberty, primul care nu se află în același loc cu unul dintre hipermarketurile Auchan.

Auchan este prima rețea de hipermarketuri care aduce brandul propriu de haine InExtenso la un astfel de nivel de comercializare, oferindu-le clienților o atmosferă și o experiență specifice unui retailer de fashion.

La nivel internațional produsele InExtenso sunt disponibile pe rafturile hipermarketurilor Auchan din 15 țări. Marca InExtenso a vândut, în lume, 168 de milioane de articole vestimentare în anul 2017.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.