READING

Colecție Diesel în parteneriat cu Alpinestars

Colecție Diesel în parteneriat cu Alpinestars

Diesel lansează o colecție în colaborare cu Alpinestars, brandul italian lider în design și producție de echipamente de protecție, din piele, pentru motociclişti. Este vorba despre o mini-colecție capsulă în cadrul lansării  Fall/Winter 2019.

Care este motivația din spatele lansării acestei colecții?

Diesel a privit constant, de-a lungul anilor, cursele de motociclete drept inspirație – întorcându-ne în anii 1980, compania sponsoriza evenimente competiţionale. Câteva decade mai târziu, Diesel a continuat să fie alimentat de cursele de motociclete, implicându-se în acțiuni de la parteneriate – precum cel cu legendarul producător italian de motociclete Ducati – până la elemente de design estetic din multiple colecții.

Ce cuprinde colecția capsulă?

Două jachete bărbătești din piele, inspirate din arhivele ambelor branduri, care întruchipează detalii tipice lumii motocicliştilor și patch-uri din piele ce reamintesc de logourile sponsorilor (toate acestea sunt reproduse cu iconografia Diesel); și o jachetă bărbătească biker asortată cu o pereche de pantaloni din piele.

Pentru femei, colecţia prezintă o jachetă din piele combinată cu o fustă mini realizată, de asemenea, din piele. În plus, pentru a completa capsula, hanoracele, tricourile, o șapcă și o pereche de ȋncălţări vor capta vâjâitul și vibrația din lumea curselor de motociclete.

Toată colecția poate fi văzută aici. Aceasta este este disponibilă online și în anumite magazine, nu și în Diesel Store din România.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.