READING

Naomi Campbell, vedeta colecției Diesel și Fashion...

Naomi Campbell, vedeta colecției Diesel și Fashion For Relief

La scurt timp după ce a declarat “Make Love Not Walls” ȋn campania fotografiată de renumitul fotograf David LaChapelle, Diesel s-a asociat cu supermodelul Naomi Campbell şi organizaţia fondată de aceasta, Fashion For Relief, pentru a crea o colecţie specială dedicată eforturilor de ajutorare a copiilor din ȋntreaga lume, aflați în nevoie.

Colecţia co-branded poartă numele ”Child At Heart” şi o parte din câştigurile obţinute din vânzarea pieselor cu inimi colorate şi gărgăriţe vor fi donate către organizația Fashion For Relief. Grafica, concepută de copii pentru beneficiul copiilor, s-a transformat ȋntr-o selecţie de tricouri şi hanorace.

Colecţia este disponibilă online şi ȋn 145 de magazine Diesel din ȋntreaga lume. Este susţinută de o campanie fotografiată de Giampaolo Sgura şi ȋi ȋnfăţişează pe Naomi Campbell, Nicola Formichetti, modelul, actriţa şi câştigătoarea Sports Illustrated ‘Rookie of the Year 2016’, Barbara Palvin; Kenya Kinski-Jones, fiica lui Quincy Jones şi a Nastassjiei Kinski; Aaron De Niro, fiul lui Robert De Niro şi al lui Toukie Smith; Neels Visser, starul din Vine şi modelele Matt McMahon, Vito Basso, Riley Montana, Molly Blair şi Wang Chen Ming.

Toţi cei implicaţi ȋn proiectul Child At Heart au lucrat voluntar.

Proiectul a fost propus de Naomi Campbell ȋn timpul galei amfAR de la Milano, din 2015, ȋn cadrul căreia i-a ȋnmânat fondatorului Diesel şi preşedinte al OTB, Renzo Rosso, premiul pentru implicarea ȋn activităţile amfAR.

”Sunt foarte fericit că Naomi ne-a abordat pentru a susţine această cauză extraordinară”, a declarat directorul artistic al Diesel, Nicola Formichetti.

Naomi Campbell a început să colaboreze din 1993 cu Nelson Mandela’s Children’s Fund şi, în 2005 a înființat propria  fundaţie, Fashion For Relief,  cu scopul de a strânge fonduri  şi pentru a mediatiza problemele globale, lucrând ȋndeaproape cu alte organizaţii caritabile din lume. De la înființare până în prezent, fundația a strâns peste 4,5 milioane de lire sterline.

Un sfert dintre copiii din lume, 1,2 miliarde, trăiesc ȋn regiuni aflate ȋn curs dezvoltare, ȋn timp ce mai mult de 230 de milioane de copii au fost dezrădăcinaţi brutal din casele lor din cauza situaţiilor de criză. Unul din zece copii trăieşte ȋntr-o ţară care a fost afectată de conflicte.

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.