READING

Colecție H&M Home, în colaborare cu Diane von...

Colecție H&M Home, în colaborare cu Diane von Furstenberg

Retailerul suedez H&M lansează o nouă colecție H&M Home, în colaborare cu Diane von Furstenberg. Disponibilă din 16 aprilie, colecția, alcătuită din 31 de piese, include o gamă de articole de decor interior (pături de lână, huse de pernă, cutii, tăvi, lumânări, căni de espresso, farfurii,  vaze, afișe) inspirate din universul legedarei Diane von Furstenberg. 

”Imprimeul ‘Diane’ l-am creat acum 20 de ani când am fondat compania, iar cel cu buzele provine din tabloul pe care mi l-a făcut Andy Warhol. Personal, îmi plac animal print-urile, zebra este foarte DVF – și, de asemenea, portocaliul și rozul vibrant, iar alb-negru monocrom este, de asemenea, foarte șic. Întreaga colecție este fabuloasă și abia aștept să o împărtășesc cu toată lumea”, spune Diane von Furstenberg.

Diane von Furstenberg, de origine din Belgia, și-a creat un nume în lumea modei în anii ’70, după ce a lansat celebra rochie parte peste parte în 1974. Versatilă și ușor de purtat, rochia se menține în continuare în topul preferințelor femeilor din întreaga lume.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.