READING

Colecție IKEA, în parteneriat cu designerul de fas...

Colecție IKEA, în parteneriat cu designerul de fashion Virgil Abloh

IKEA, în parteneriat cu designerul Virgil Abloh, lansează o colecție în ediție limitată, MARKERAD, ce include piese de mobilier și decorațiuni pentru casă.

Fondator al brandului de modă Off-White și, din martie 2018, director artistic al colecțiilor Louis Vuitton pentru bărbați, Virgil Abloh este, de asemenea, licențiat în arhitectură, DJ, producător.

MARKERAD este echivalentul în limba suedeză pentru ”marcat”.

”MARKERAD este despre evidențierea obiectelor anonime pe care le folosim în fiecare zi fără să ne dăm seama. Când combinăm un prag de ușă cu unul dintre picioarele unui scaun obișnuit, creăm ceva neașteptat – o întrerupere,” a declarat Virgil Abloh, care a creat această colecție pentru a se alătura ”conceptului de design democratic” al IKEA.

”Virgil are o capacitate fantastică de a lucra cu funcții esențiale și materiale de bază și de a crea ceva nou. Fiecare articol MARKERAD este atât un obiect de design, cât și o piesă cu o valoare artistică ridicată,” spune Henrik Most, IKEA Creative Leader.

Colecția MARKERAD va fi lansată în România pe 2 noiembrie 2019 și va fi disponibilă online începând cu 4 noiembrie.

Recent, Virgil Abloh a creat conceptul sticlei de apă minerală evian (0,75l), în ediție limitată, sub conceptul “One Drop can make a Rainbow”. Detalii aici.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.