Colecție inedită Samsonite x Diesel

Diesel si Samsonite au creat o colecție de bagaje originale, semi-transparente, extrem de detaliate. “Ideea din spatele acestei colaborări și a campaniei este alimentată de timpurile actuale: trăim într-o lume în care echilibrul dintre ceea ce împărtășim și ceea ce ținem privat este într-un flux continuu. Inevitabil, cu toții ne trăim o parte a vieții în public – fie prin social media, prin munca noastră, prin grupurile sociale”, explică Andrea Rosso, Director Creativ al Diesel Licenses.

“Totuşi, odată cu amplificarea erei digitale, a crescut și gradul de conștientizare asupra vieții private – date, fotografii, bunuri materiale și multe altele. Designul acestor bagaje de călătorie reflectă acel echilibru pe care cu toții trebuie să îl calibrăm; acesta permite lumii să vadă ceva din ceea ce suntem dar nu tot ceea ce suntem noi.”

Conceptul se aplică și campaniei de comunicare fotografiată în São Paulo; personajele sunt întruchipate exprimânu-și laturile aparent contrastante ale personalităților lor (un motociclist îmbrăcat în piele ziua și un pasionat de clase de spinning seara, o drag queen cu o apariție impecabilă pe scenă și un bărbat în șosete acasă). Ideea centrală este: fiecare parte – fie ea publică sau privată – face parte dintr-un întreg.

Campania de comunicare este realizată de agenția SMALL și îi are Executive Creative Directors pe Luca Pannese și Luca Lorenzini. Muzica originală este creată de Alessandro Cristofori și Diego Perugini (Stabbiolo Music).

“Încă de la prima întâlnire, am putut simți dinamica și dorinţa puternică dintre ambele părți de a reseta ştafeta în materie de bagaje pentru proiectul Samsonite x Diesel. Din punctul de vedere al Samsonite, a fost cu adevărat captivant să fim provocaţi ȋn ceea ce considerăm business-ul nostru de zi cu zi,” afirmă Sofie Deboes, Product Marketing Director al Samsonite Travel Europe.

Colecția exclusivă reinterpretează 3 colecții iconice Samsonite.

Valiza rigidă Neopulse cu volum mare integrează toate detaliile necesare călătoriilor, inclusiv un lacăt TSA, roți duble cu alunecare ușoară, un interior practic și un mâner cu tub dublu, combinând perfect funcționalitatea cu stilul. Roțile duble cu alunecare uşoară ale articolelor de călătorie înfățișează logoul iconic Diesel cu cap de Mohican, iar interiorul spațios și bine organizat prezintă țesătura originală din plasă. Geamantanul este disponibil în patru mărimi care variază de la Spinner 55 de dimensiunea cabinei, la XL Spinner 81.

Gama Paradiver Light cu ȋnveliş soft constă într-un rucsac de laptop, un rucsac Duffle cu roți cu dimensiuni de cabină și două valize Duffle de check-in, pe roți. Colecția oferă o multitudine de avantaje pentru călătorie: numeroase buzunare pentru organizare, multă capacitate de împachetare și un mecanism ușor şi confortabil pentru cărat, cu bretelele practice pentru geanta de cabină Duffle on Wheels. Materialul este rezistent la apă și murdărie, ceea ce face ca aceste piese să fie perfect adaptabile pentru diferite ocazii de călătorie.

În ambele colecții, articolele de călătorie vin însoțite de câte rucsac cu șnur, cu design unic și confortabil, care se atașează cu butoni magnetici de interiorul căptușelii, perfect pentru depozitarea ușoară a necesarelor zilnice. În plus, piesele cu dimensiuni de cabină au integrat la exterior un port USB care îți dă posibilitatea să îți încarci dispozitivele electronice. Există și un buzunar interior special pentru a-ți depozita în mod practic bateria și să o conectezi la portul USB pentru o utilizare mai ușoară.

Colecția business Openroad completează linia cu 2 variante practice: un rucsac pentru laptop 15.6” și un rucsac Weekender 17.3”. Combinând designul distinctiv cu mai multe opțiuni perfecte pentru organizare, rucsacul business este creat pentru a întoarce privirile în timp ce îți ține the business essentials. Odată cu amplificarea fenomenului călătoriilor de tip business și “bleisure” (business & leisure), rucsacul Weekender 17.3” este ideal pentru profesioniștii urbani care caută să își organizeze eficient intrumentele de business, în timp ce își păstrează echipamentul de călătorie separat.

Colecția Diesel & Samsonite va fi ȋn curând disponibilă ȋn Diesel Store Băneasa Shopping City.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.