READING

Colecție limitată evian, în parteneriat cu designe...

Colecție limitată evian, în parteneriat cu designerul Virgil Abloh

Continuând colaborarea dintre evian și lumea modei, Virgil Abloh este designerul care semnează conceptul actualei sticle în ediție limitată. Sticla de 0,75L este decorată cu picături de apă perfect conturate într-o gamă de culori efervescente, sub conceptul “One Drop can make a Rainbow”.

Născut în Rockford, Illinois, în 1980, Virgil Abloh este artist, arhitect, inginer, director de creație și designer de modă. După ce a obținut o diplomă în Inginerie de la Universitatea din Wisconsin-Madison, a terminat și Masterul în Arhitectură la Institutul de Tehnologie din Illinois. În prezent, este Menswear Artistic Creative Director al brand-ului Louis Vuitton, dar și fondatorul și Directorul Creativ al companiei Off-White c / o Virgil Abloh.

“Faptul că o picătură de apă poate crea un curcubeu a servit ca inspirație și metaforă pentru realizarea primului meu proiect în calitate de Creative Advisor pentru evian®, în cadrul Departamentul de Design pentru Inovație Durabilă. Pe măsură ce lumina se reflectă prin acel strop, ea își dezvăluie întregul potențial policromatic. Nu vedem doar apă, vedem posibilități infinite și inspirație pentru oricine. Pentru toată lumea”. – Virgil Abloh

“Suntem foarte entuziasmați de prima colaborare cu Virgil Abloh, care întruchipează viziunea noastră despre viitorul design-ului sustenabil și oferă oportunități noi pentru consumatori. Conceptul “One Drop can make a Rainbow” reflectă spiritul evian și suntem nerăbdători să continuăm împreună explorarea și consolidarea propunerilor inovative pentru întreaga gamă de produse în 2019, susținându-ne promisiunea față de circularitatea brandului”. – Patricia Oliva, evian, Global Brand VP.

În ianuarie 2018, evian și-a luat angajamentul ca până în 2025, toate recipientele sale din plastic să fie produse din material 100% reciclat (rPET), o decizie care va face ca brandul de apă minerală naturală să adopte o “abordare circulară” a utilizării plasticului. În ianuarie 2019, evian a lansat sticla de 1.5L, realizată în procent de 50% din rPET, disponibilă acum la nivel mondial, dar și cu o medie de 30% rPET în cazul celorlalte sticle utilizate pe întreg mapamondul, de la sfârșitul anului 2018.

Sticla evian în ediție limitată semnată de Virgil Abloh este disponibilă la vânzare pe www.beicevrei.ro, în format de 0,75L sticlă de sticlă.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.