Comod, sus pe toc?

Se poate ca purtarea de încălțăminte cu toc să însemne și altceva decât chin și dureri îngrozitoare de picioare? Brandul danez ECCO promite că da, acest lucru e posibil. Cum? Cu ajutorul unor materiale inedite și al tehnologiei Fluidform, folosite în crearea colecției sezonului de primăvară/vară 2018 ECCO SHAPE.  

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

ECCO este un brand danez de încălțăminte lansat în 1963.

ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale.

În prezent, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.