READING

Competiție de design cu premii în valoare de 2.500...

Competiție de design cu premii în valoare de 2.500 de euro

Ești artist vizual, designer de modă, designer grafic sau fotograf? Retailerul de DIY Leroy Merlin îți lansează o provocare sub forma unei competiții de design pentru crearea uniformelor angajaților companiei. Premiile puse la bătaie sunt în cuantum de 2500 de euro, astfel: premiul I – 1200 euro, premiul al doilea – 800 euro și premiul al treilea – 500 euro.

Competiția ”Outfit Design by Leroy Merlin” se va desfășura pe platforma The Creator by IQads.ro, iar principala cerință a brief-ului este punerea în valoare a conceptului într-un mod creativ care să îndeplinească nevoile de funcționalitate și versatilitate ale ținutei.

Lucrările înscrise de participanți vor fi evaluate atât de un juriu profesionist format din echipele de HR și marketing ale Leroy Merlin, alături de Mirela Bucovicean (fondator Molecule-F), Rareș Mateescu, (fondator Cufir) și Miruna Spătaru (IQads) cât și de un public prin vot online. Ponderea celor două jurii este 70% (profesionist) și 30% (public).

Competiția se desfășoară în perioada 24 octombrie – 2 decembrie 2018, iar pe 11 decembrie se vor anunța și premia câștigătorii.

Brieful concursului si regulamentul sunt disponibile aici.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.