READING

Concurs de design pentru noua colecție Iutta

Concurs de design pentru noua colecție Iutta

În perioada 26 septembrie – 5 octombrie 2017, brandul Iutta organizează un concurs de creație pentru noua colecție de genți și accesorii din piele brodată. Simbolul principal al colecției Polaris va fi Steaua Nordului, cunoscută în cultura românească sub diverse forme, precum “steluța cu opt colțuri“, “steaua călăuzitoare“, “colul morii“, “axa lumii” sau “axa cosmică”.

Tinerii designeri care își doresc să participe la crearea colecției Polaris trebuie să găsească o metodă creativă de a reinterpreta motivul Steaua Nordului și a-l reintroduce în contemporan.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să-și trimită schițele/materialele grafice în format vectorial pe adresa de email team@iutta.ro până pe data de 5 octombrie 2017, însoțite de motivele pentru care aceștia consideră că ideea lor este cea mai portivită pentru noua linie de accesorii.  Finaliștii vor fi anunțați pe data de 9 octombrie, când se va intra în faza a doua de jurizare, în care comunitatea Iutta va vota cele mai inspirate creații ce vor face parte din colecția Polaris.

Pe toată durata concursului, Iutta va promova cele mai reușite propuneri, oferind publicului șansa de a alege motivul preferat și a co-crea colecția din această toamnă.

La final, cele mai apreciate propuneri vor fi premiate cu un internship la Iutta. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Iutta în data de 16 octombrie.

Iutta este un brand de genți, pantofi și accesorii din piele cu un design folk contemporan.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.