READING

Conducerea M∙A∙C, preluată de un expert în e-comme...

Conducerea M∙A∙C, preluată de un expert în e-commerce

Începând cu data de 5 martie, Philippe Pinatel este noul Senior Vice President & Global General Manager al brandului de cosmetice profesionale M∙A∙C Cosmetics, parte din The Estée Lauder Companies. El îi va raporta direct lui John Demsey, Executive Group President al The Estée Lauder Companies. Anterior poziția sa a fost ocupată de Karen Buglisi Weiler care, după 20 de ani alături de brand, a decis să părăsească compania începând cu data de 31 decembrie 2018. Până la acel moment îl va asista pe Pinatel pe parcursul anului fiscal curent, apoi din iulie 2018 va ocupa un rol consultativ până la încheierea efectivă a mandatului. Karen Buglisi Weiler a fost unul dintre primii angajați M∙A∙C când grupul Estée Lauder a cumpărat integral brandul în 1998. În 2010 a fost promovată Global Brand President, funcție din care a coordonat extinderea prezenței brandului de la 74 la 106 țări.

Philippe Pinatel are peste 20 de ani de experiență în online și retail. Din 2015 până în prezent a fost președinte și CEO al retailerului de beauty Birchbox. Pe parcursul carierei, a lucrat pe mai multe piețe printre care SUA, Canada, Europe, China și Coreea de Sud. Înainte de a se alătura echipei Birchbox, a lucrat pentru Sephora și Guerlain International, unde a coordonat operațiunile companiei în mai multe piețe (Franța, Coreea, Europa de Nord, China). Este absolvent al unui MBA în marketing la London Business School și al Nanyand Technological University din Singapore (licențiat în Comerț).

Din grupul Estée Lauder fac parte și mărcile: Estée Lauder, Aramis, Clinique, Prescriptives, Lab Series, Origins, Tommy Hilfiger, Kiton, La Mer, Bobbi Brown, Donna Karan New York, DKNY, Aveda, Jo Malone London, Bumble and bumble, Michael Kors, Darphin, Tom Ford, Smashbox, Ermenegildo Zegna, AERIN, Tory Burch, RODIN olio lusso, Le Labo, Editions de Parfums Frédéric Malle, GLAMGLOW, By Kilian, BECCA și Too Faced.

Foto: Estée Lauder

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.