READING

Conferință pe tema sustenabilității în fashion, la...

Conferință pe tema sustenabilității în fashion, la București

Luca Olivini, Material Manager al departamentului Eco Hub în cadrul platformei C.L.A.S.S. din Milano, vine la București la invitația designerului Silvia Șerban și participă conferința ”Viitorul este (Inter)Schimbabil – Sustainability Talk”, unde va vorbi pe tema sustenabilității în fashion.

Luca Olivini a colaborat de-a lungul timpului cu mari branduri internaționale precum Gucci, Whistles, Max Mara, Eileen Fisher, Filippa K.  De patru ani, el lucrează la C.L.A.S.S. (Creativity, Lifestyle And Sustainable Synergy), o multi-platformă din Milano specializată în integrarea noilor generații de valori eco, cu precădere în industria fashion. Principalele sale atribuții sunt legate de țesături, fibre, de conținutul acestora și de promovarea lor către cele mai importante branduri internaționale și comercianți, la nivel global.

În plus, el conduce un nou proiect, cel al comerțului online despre care spune că a reprezentat un obiectiv personal încă de când s-a angajat și care îi permite să călătorească mult, să descopere culturi diferite.

Conferința are loc pe 20 mai, de la ora 18:30, la Hotel Epoque din București. Detalii despre cum poți participa, aici.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.