READING

Cornelia Nicolae, ex Stefanel, se alătură echipei ...

Cornelia Nicolae, ex Stefanel, se alătură echipei FASHION HOUSE Group

Cornelia Nicolae se alătură FASHION HOUSE Group pentru a gestiona extinderea și dezvoltarea operațiunilor din România. Ea va ocupa funcția de Director de Operațiuni Retail în România și va fi responsabilă de lansarea FASHION HOUSE OUTLET CENTRE din zona CERNICA, noul proiect emblematic al grupului, al doilea din București, situat în partea de est a Capitalei, precum și de creșterea vânzărilor și a traficului de clienți din centrul outlet din zona Militari.

Cornelia Nicolae are 24 de ani de experiență în industria de fashion retail. Anterior acestei funcții, a fost Retail Sales Manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel. Din această funcție, a condus operațiunile retailerului din România, Turcia, Germania, Austria și Polonia, gestionând o echipă de 350 de persoane și contribuind la creșterea semnificativă a veniturilor celor 59 de magazine și șapte outleturi din regiune.

AL DOILEA OUTLET DIN BUCUREȘTI

Cu o suprafață de 13.000 mp, lângă Cernica (ieșirea de pe autostrada A2), construcția noului outlet a demarat la începutul acestui an, iar magazinul urmează să fie inaugurat până în primăvara anului 2021. Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafață este deja închiriată.

FASHION HOUSE Outlet Centre din Militari a fost inaugurat în decembrie 2008. Acesta are o  suprafață de 15.500 mp și  înglobează peste 50 de magazine ale unor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

Pe lângă cele două centre de tip outlet din România, FASHION HOUSE Group deține și administrează două centre similare în Rusia, unul la Moscova și altul la Sankt Petersburg.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.