READING

Cosmetice pe bază de minerale de la Marea Moartă

Cosmetice pe bază de minerale de la Marea Moartă

Cosmetic Plant a lansat o nouă gamă de produse – Dead Sea Minerals – ce are ca principale ingrediente minerale din sarea de la Marea Moartă.

Noua gamă cuprinde șapte produse și este formată atât produse cu efect anti-aging destinate tenului matur, cât şi produse cu efect de hidratare intensă, create pentru tenul tânăr.

Pe lângă două tipuri de creme de zi – una anti-aging pentru femeile de peste 30 ani și una intens hidratantă pentru cele de peste 20 ani, o cremă de noapte pentru creşterea fermității pielii și două tipuri de măști – una cu efect anti-aging şi una intens hidratantă, gama este completată de o cremă anticearcăn și, în premieră pentru producătorul clujean, și o cremă de corp anti-aging.

Având în vedere obiceiurile de consum ale româncelor, Cosmetic Plant anticipează că printre cele mai apreciate produse se va afla crema de corp anti-aging care, pe lângă efectele benefice, este ambalată într-un borcan reutilizabil, folosit în premieră pentru produsele firmei.

Noua gamă este disponibilă în rețeaua hipermarket-urilor Cora, în reţeaua de drogherii DM DrogerieMarkt, în majoritatea magazinelor naturiste și în diverse farmacii, respectiv în magazinul online al companiei.

 

Spread the love

RELATED POST