READING

Cosmeticele organice IEHANA încheie anul cu o creș...

Cosmeticele organice IEHANA încheie anul cu o creștere de 35%

IEHANA COSMETICS, brandul românesc de cosmetice organice create în Breaza, se pregătește să încheie anul cu o creștere de 35% a vânzărilor față de 2019.

Evoluția vânzărilor în pandemie a început prin triplarea comenzilor lunare în perioada de lockdown (martie, aprilie, mai). Aceasta a fost urmată de o cerere mai mare pe zona de îngrijire a tenului, ceea ce a dus la crearea categoriei Home Spa.

Cosmeticele IEHANA se vând online oriunde în lume, însă majoritatea comenzilor externe provin din Italia, Franța, Spania, Elveția și SUA. În România, produsele se găsesc în shop-ul online al brandului și pe douglas.ro, precum și în magazinele Douglas din AFI Palace Brașov și Iulius Mall Cluj-Napoca.

IEHANA este o afacere de familie, pornită la Breaza în 2013, de Iulia și Medeea Iancu, mamă și fiică, care au început cu 3 produse, iar acum gama cuprinde 30 de produse cosmetice organice pentru ten, corp și păr. Dintre acestea, 5 au fost lansate chiar anul acesta, iar unul dintre produse, gelul antibacterian pentru mâini cu extract de mirt și aloe, Green Elixir, este unul dintre cele mai bine vândute produse ale brandului de anul acesta.

Laboratorul IEHANA

În producția cosmeticelor IEHANA este folosită apa Kangen, în premieră internațională în domeniul cosmeticelor, completată de o tehnologie proprie, brevetată, de extragere a principiilor active din plante folosind această apă alcalină, ionizată și anti-oxidantă, cu un puternic efect de rejuvenare a pielii.

În laboratorul de la Breaza sunt folosite propriile resurse pe cât de mult posibil, în ideea de a fi un brand sustenabil.

Retețele dezvoltate de Iulia Iancu folosesc doar ingrediente naturale, iar echipa IEHANA a reușit să aclimatizeze la Breaza plante unice precum: floarea de colț, gențiana tibetană, moringa, schisandra, aronia și goji, si multe altele, folosind doar îngrășăminte vegetale pentru a susține culturile.

Recipientele produselor sunt din sticlă violet, Miron, ce păstrează ingredientele cât mai proaspete, în timp ce cutiile și sticluțele sunt fabricate din material 100% reciclabil.

Gama de produse nu conține ingrediente chimice precum parabeni, coloranți sintetici, siliconi, etc.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.