READING

Cu ce produse inovatoare s-a prezentat P&G la...

Cu ce produse inovatoare s-a prezentat P&G la CES?

Oral-B iO, Opte Precision Skincare System și Heated Razor – sunt trei dintre noutățile din portofoliu cu care gigantul P&G s-a prezentat, anul acesta, la Consumer Electronics Show, în perioada 7 – 10 ianuarie 2020, în Las Vegas.

Oral-B iO introduce o acțiune magnetică fără frecare, care distribuie în mod uniform energia până la vârfurile perilor, pentru a crea micro-vibraţii revoluţionare.

Opte Precision Skincare System este prima imprimantă manuală portabilă, care scanează, detectează şi corectează hiper-pigmentarea pielii pentru a dezvălui frumuseţea naturală în fiecare zi.

Heated Razor de la GilletteLabs oferă o senzaţie continuă de căldură prin intermediul unei bare de încălzire inovatoare, ce recreează senzaţia plăcută a unui prosop cald, la fiecare mişcare, pe toată durata bărbieritului.

De asemenea, P&G a lansat un website, unde oamenii au putut vizita în mod virtual expoziţia P&G LifeLab, au putut urmări demonstraţii de produse şi evenimentele live sau chiar cumpăra sau pre-comanda produse prezentate la eveniment.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.