READING

Cu vânzări anuale de peste 7.500 euro/mp, Victoria...

Cu vânzări anuale de peste 7.500 euro/mp, Victoria Gallery se extinde

Victoria Gallery a deschis un nou magazin în sistem de franciză, în centrul comercial Iulius Mall din Timișoara. Magazinul este situat la parter și a fost inaugurat în urma unei investiții în valoare de 150.000 euro. Magazinul se desfăşoară pe o suprafaţă de 60 mp şi cuprinde o selecție de 16 branduri româneşti (Murmur, Paisi, Andreea Raicu, Tria Alfa, AR Jewelry, Hardot, PNK Casual, Iiana, Sin on Skin, Mooncast Jewelry, Sofija Jewelry, Bardash, Baden 11, Vero Milano și EXE).

Victoria Gallery / Iulius Mall Timișoara

Magazinul Victoria Gallery a fost inaugurat în centrul Comercial Băneasa Shopping City, în septembrie 2015, sub brandul Victoria 46, primul multibrand de lux din România. În iunie 2016, a fost deschis al doilea magazin în City Park Mall Constanța.

”Acest concept de retail a demonstrat că funcționează foarte bine, magazinele estimând vânzări de peste 7.500 euro/mp/an”, a declarat Andreea Altay, CEO,  Victoria Gallery.

Anul viitor, compania intenționează să deschidă noi magazine în Cluj-Napoca și Iași. Totodată, ia în calcul cererile venite din afara granițelor, pentru a extinde acest model de franciză în mai multe țări.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.