READING

Cum ajută medicina regenerativă industria cosmetic...

Cum ajută medicina regenerativă industria cosmeticii?

Cele mai recente descoperiri în domeniul medicinei regenerative pot avea un impact major în tratamentele cosmetice, prin urmare, Farmec, cel mai mare producător de cosmetice cu capital integral românesc, nu ezită să le aplice. Un prim pas în acest sens l-a făcut prin dezvoltarea gamei Gerovital Luxury.

“Medicina regenerativă a pielii urmărește ameliorarea manifestărilor îmbătrânirii fiziologice ale tenului, înscrise în programul nostru genetic, dar și prevenirea deteriorării calității pielii, cauzată de factorii de agresiune externă precum radiațiile UV, factorii climatici sau alimentația necorespunzătoare”, explică Sofia Irimie, Șef Departament Cercetare, Farmec.

Farmec este primul producător din România care  a inclus acest concept în dezvoltarea de produse cosmetice.

Care sunt ingredientele revoluționare?

Uleiul Lakesis, care are rolul de a întârzia îmbătrânirea celulară programată genetic, și extractul de Neuropfroline, care reglează răspunsul celulelor pielii la stresul emoțional și fizic sunt două dintre ingredientele descoperite de medicina regenerativă.

Uleiul Lakesis crește sinteza de Klotho și Foxo, cunoscute drept proteinele tinereții, la nivelul celulelor țesutului conjunctiv, reactivează procesele de detoxificare celulară, stimulează activitatea celulară și promovează procesele de tonifiere a dermei.

Extractul Neuropfroline (extract de indigo sălbatic) stimulează eliberarea de endorfine cu acțiune calmantă, care mențin sub control nivelul de stres și restabilesc starea de echilibru a pielii.

La dezvoltarea acestei game, au colaborat timp de peste 2 ani, specialiști din multiple arii de expertiză, printre care cercetători din industria cosmetică, farmaciști, medici și ingineri chimiști.

Produsele din gama Luxury se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani și sunt disponibile în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital și în magazinul online www.farmec.ro.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.