READING

Cum arată colecția ECCO Back to School 2018?

Cum arată colecția ECCO Back to School 2018?

Brandul danez de încălțăminte ECCO lansează colecția Back to School 2018. Noua colecție a  sezonului toamnă/iarnă 2018 pentru copii combină cele mai recente evoluţii în tehnologia FLUIDFORM cu o piele premium şi diferite sisteme inovatoare de fixare pe piciorul copilului.

Studiind modul în care copiii interacţionează cu încălţămintea, creatorii colecţiilor ECCO Kids iau în calcul inclusiv felul în care copiii doresc să se încalţe şi descalţe: cât mai repede şi mai uşor posibil. Astfel, a fost dezvoltat ECCO INTERVENE care încorporează tehnologia BOA în locul şireturilor convenţionale: fixare rapidă, fără efort.

Sistemul de închidere BOA este deja apreciat de cicliştii din turul Franţei sau alpiniştii ce merg în expediţii pe Muntele Everest

Colecţia ECCO S7 Teen prezintă tehnologii inovatoare, în timp ce materiile prime îmbină o selecţie de piele de cămilă şi de vită. De asemenea, noile modele ECCO S7 Teen au o talpă uşoară şi flexibilă unică, care a fost creată utilizând tehnologia FLUIDFORM ce furnizează amortizare la fiecare pas.

Colecţia ECCO Kids Back to School 2018 eset disponibilă în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.