READING

Cum arată colecția MOSCHINO [tv] H&M?

Cum arată colecția MOSCHINO [tv] H&M?

H&M a prezentat, în premieră, colecția realizată de designerul Jeremy Scott, parte a parteneriatului dintre brandul suedez și Moschino.

Colecția a fost dezvăluită în cadrul unui show de modă grandios, cu catwalk-ul amenajat în stilul Times Square din New York.

Printre modelele care au prezentat noile creații s-au numărat surorile Hadid și Naomi Campbell, aceasta din urmă fiind cea care a închis show-ul.

Machiajul modelelor a fost realizat de Pat McGrath cu produse din gama H&M Beauty.

Colecția MOSCHINO [tv] H&M ajunge în magazinele selecționate H&M din întreaga lume începând cu data de 8 noiembrie.

 

Jeremy Scott

”Colecția MOSCHINO [tv] H&M este un dar pentru fanii mei și mi-am dorit să le ofer cea mai Moschino colecție a tuturor timpurilor”, a declarat Jeremy Scott, Creative Director al brandului.

Născut în 1975, în Kansas, Jeremy Scott lucrează pentru Moschino din 2013. A lansat propriul brand în Paris în 1997 și și-a câștigat reputația de rebel în lumea modei, el fiind printre primii designeri care au propus ținute care mixează elemente de high-fashion cu moda străzii. Este cunoscut pentru creațiile care deseori includ simboluri renumite din cultura populară: McDonald’s, Mickey Mouse sau SpongeBob.

A creat costume pentru vedete de renume, printre care: Björk, Katy Perry, Madonna, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Beyoncé, Lady Gaga, Ariana Grande și Kanye West.

Netflix prezintă filmul biografic ”Jeremy Scott: The People`s Designer”.

Foto: H&M 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.