READING

Cum arată noile ceasuri inteligente cu GPS de la G...

Cum arată noile ceasuri inteligente cu GPS de la Garmin

Venu Sq și Venu Sq Music Edition sunt cele mai noi modele de smartwatch cu GPS prezentate de Garmin International. Acestea monitorizează funcțiile de sănătate, au mai multe aplicații de sport incorporate și au prețuri ce variază între 964 lei pentru ediția de bază și 1205 lei pentru ediția Music.

Venu Sq are design dreptunghiular, display în culori vii și o durată de viață a bateriei de până la 6 zile în modul smartwatch și 14 ore în modul GPS.

Venu Sq Music stochează melodiile preferate, pentru ascultare fără telefon. Ceasurile au un touchscreen de 1.3” din Gorilla Glass, cu ramă ușoară din aluminiu și curea din silicon, fiind disponibile în 6 variante de culoare.

Seria Venu Sq urmărește diferiți parametri, precum pulsul, măsurat de mai multe ori pe secundă, 24 de ore pe zi, somnul, respirația, bătăile inimii, ciclul menstrual, stresul, hidratarea, Pulse Ox, precum și inovatorul Body Battery – un indicator de energie care ajută utilizatorul să-și programeze antrenamentele, timpul de odihnă sau somn. În plus, exercițiile de respirație sunt utile pentru concentrare, relaxare sau liniște. Toate aceste statistici sunt stocate și analizate în contul personal din Garmin Connect.

Noul Venu Sq are peste 20 de aplicații pentru sport de interior sau exterior, incluzând Pilates, Yoga, antrenament de forță, înot, cycling sau golf. De asemenea, urmărește pașii, minutele de activitate intensă sau consumul caloric. Antrenamentele preîncărcate pe ceas ajută utilizatorul să-și creeze o rutină de antrenament personalizată. Venu Sq este compatibil și cu Garmin Coach, oferind planuri de antrenament gratuite în funcție de obiective.

În România Venu Sq și Venu Sq Music pot fi achiziționate de pe magazinul online Garmin sau de pe eMAG.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.