READING

Cum arată noua colecție Diane Marie?

Cum arată noua colecție Diane Marie?

Colecția primăvară-vară 2019 a brandului românesc de încălțăminte Diane Marie, semnată de designerul Diana Nedea, include modele de încălțăminte în care accentul cade pe combinația dintre pielea naturală cu inserțiile metalice și glam, motivele colorate și vesele, și tocurile confortabile.

Colecția este completată de plicuri elegante, care pot fi integrate în diferite outfituri de zi sau de seară.

”Femeile au devenit din ce în ce mai active și mai preocupate de confort și comoditate, dar nu renunțăm la feminitate”, spune Diana Nedea, designerul pantofilor Diane Marie și fondatoare a brandului.

“Tocurile sunt din ce în ce mai comode, mai practice și mai putin înalte. Se poartă materiale metalice, cu finish glam, chiar și la ținute de zi, accesorii supradimensionate sau printuri colorate, vesele. Rămân în continuare la putere pantoful stiletto, cu diferite înălțimi de toc, dar și liniile clasice, cu botul ușor mai rotund, potrivit anatomic mai multor femei.”

Noua colecție va fi disponibilă la sfârșit de februarie pe www.pantofidianemarie.ro și în magazinul din Centrul Vechi al Bucureștiului (Intrarea Nicolae Șelari 4).

În curând, Diane Marie va inaugura în București, pe Calea Moșilor 199, un nou magazin.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.