READING

Cum arată primul magazin Topshop Topman din Români...

Cum arată primul magazin Topshop Topman din România? (galerie foto)

Primul magazin Topshop Topman din România s-a deschis, săptămâna trecută, în București Mall, marcând astfel inaugurarea unui concept unic de magazin, în premieră mondială. Spațiul are peste 1.000 de metri pătrați și comercializează atât colecțiie Topshop de haine și accesorii din liniile Mainline, Boutique și Denim, cât și cele Topman Mainline, Denim și Formal.

Deținătorul francizei în România este Voici La Mode Group. Compania are în plan deschiderea de magazine în toate orașele importante ale țării.

”În curând vom anunța deschiderea celui de-al doilea spațiu comercial Topshop Topman, în cursul acestui an”, anunță Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group, compania care deține franciza Topshop Topman în România.

Peste 300 de noi modele din colecțiile mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal în magazinele Topshop, de asemenea, brandul propune o colecție denim extrem de versatilă, colecție care vinde la nivel global câte o pereche la fiecare 10 secunde.

Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 30.000 mp și primește în jur de 400.000 de vizitatori săptămânal. Topshop.com atrage în medie 4,5 milioane de vizitatori săptămânali, fie că sunt pe mobil, tabletă sau desktop și livrează în peste 100 de țări folosind o platformă tranzacțională dedicată în 9 dintre ele.

Topman oferă, de asemenea, gratuit, serviciul de personal shopping în magazine selecționate. Amprenta globală a Topman include peste 160 de magazine în UK, și un total de 420 la nivel global, în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și asigură livrare către 100 de țări.

Înființat în 1960, în Cipru, grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea M&S. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, incluzând Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans și Cafe La Mode.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.