Curs online: modă și sustenabilitate

Kering, grupul care deține branduri de lux precum Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent sau Balenciaga, și London College of Fashion lansează un curs online din lume, dedicat atât sustenabilității, cât și modei de lux.

Intitulat “Fashion & Sustainability: Understanding Luxury Fashion in a Changing World”, cursul este dezvoltat în parteneriat de profesori de la London College of Fashion și experți în sustenabilitate din cadrul Kering și este structurat în șase module principale.

Printr-un mix de filmări, podcast-uri, activități și discuții, cursul acoperă atât aspectele teoretice legate de sustenabilitate, cât și studii de caz din mediul de business cu care se confruntă brandurile de lux în procesul de integrare a sustenabilității.

Cursul este găzduit pe platforma FutureLearn, durează 6 săptămâni (18 ore de curs), începând cu data de 9 aprilie, și este deschis oricui dorește să se înscrie, în special, designerilor, profesioniștilor din domeniul modei de lux și celor interesați de modă.

Înscrierile se pot face aici.

Cursul este gratuit, însă contra unei taxe de 64 de dolari, cursații primesc acces nelimitat, toate articolele, video-urile și testele, plus un certificat de absolvire.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.