READING

Decorațiuni și cadouri BUTLERS în magazinele C...

Decorațiuni și cadouri BUTLERS în magazinele C&A

O vizită în magazinele C&A poate rezolva de acum înaine și problema cadourilor sau a decorațiunilor de Crăciun. Astfel, pentru perioada sărbătorilor, firma germană BUTLERS va monta standuri de Crăciun în filiale ale retailerului de fashion C&A. Prin acest parteneriat, clienții vor putea  achiziționa produse bestseller selecționate de la furnizorul de accesorii de casă, decorațiuni și cadouri în aproximativ 500 de magazine din Europa precum și în magazinul online C&A.

„Pentru noi, colaborarea cu C&A este o ocazie excelentă să creștem popularitatea mărcii BUTLERS în Europa și pentru a câștiga un sprijin pe piețele noi,” spune Wilhelm Josten, fondatorul și Directorul General al BUTLERS.

”Studiile de piață ne arată că segmentul de accesorii are un potențial semnificativ de dezvoltare pentru noi, în special în perioada Crăciunului”, explică Mohamed Bouyaala, Directorul din Germania, care este responsabil și de Noi Afaceri în cadrul C&A Europa.

Magazinele de Crăciun BUTLERS vor fi disponibile la sucursalele C&A din Koln (Schildergasse), Düsseldorf (Schadowstrasse), Berlin (Kurfürstendamm), Munchen (Kaufingerstrasse), Nuernberg, Hanovra și Viena (Mariahilfer Strasse). Acestea vor fi instalate pe o suprafață de 40 de metri pătrați.

Gama de bază de aproximativ 50 de produse va fi disponibilă și în magazine selecționate C&A din Germania, Belgia, Franța, Spania, Slovenia, Polonia,  Croația, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Austria, dar și în România, precum și online.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.