Designer Sale Party la DRESSBOX

Serviciul de închiriat rochii și accesorii DRESSBOX organizează pe 1 iulie evenimentul Designer Sale Party, singurul și cel mai mare eveniment de reduceri de peste an al companiei. Evenimentul se va desfășura la showroom-ul DRESSBOX între orele 14 – 21, când vor fi puse în vânzare peste 200 de rochii și accesorii. Reducerile aplicate vor fi de până la 90%, în valoare totală de 800.000 de lei față de prețurile practicate de magazine.

Reducerile vor fi disponibile sâmbătă și online, pe site-ul dressbox.ro, în limita stocului disponibil.

Piesele vestimentare care vor fi puse în vânzare aparțin unor case de modă renumite, printre care: Dolce & Gabbana, Versace, Roberto Cavalli, Blumarine, Prada, Lanvin, Badgley Mischka sau Balenciaga.

Stiliștii echipei DRESSBOX vor fi pe tot parcursul zilei la dispoziția clientelor și le vor veni în ajutor cu sfaturi de stil, personalizate în funcție de dorințele fiecăreia.

Serviciul fost lansat pe piața românească în urmă cu 3 ani. În prezent, portofoliul cuprinde peste 1.500 de rochii, pantofi și bijuterii de la peste 100 de designeri de top (Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dolce & Gabbana sau Vivienne Westwood).

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.