READING

Două noi produse în gama Gerovital Stop Acnee

Două noi produse în gama Gerovital Stop Acnee

Farmec extinde gama Gerovital Stop Acnee cu două noi produse: fluidul purifiant și bulinele autoadezive antiacnee. Relansată cu 6 produse în iunie 2017 și extinsă cu fiolele antiacnee în ianuarie 2019, gama Gerovital Stop Acnee cuprinde în prezent 9 produse complementare, ce rezolvă toate problemele tenului acneic.

Fluidul purifiant Gerovital Stop Acnee asigură protecția tenului acneic sau cu tendință acneică împotriva proliferării microorganismelor și a declanșării procesului inflamator, împotriva dezvoltării excesului de sebum, apariției deshidratării, precum și împotriva persistenței petelor pigmentare postacneice. Fluidul poate fi folosit pentru întreținere zilnică, atât individual, pentru cazurile mai ușoare, cât și ca parte a tratamentului complet Gerovital Stop Acnee pentru cazurile mai severe, având scop curativ, dar și preventiv. Se aplică dimineața și seara, evitându-se zona ochilor. În cadrul tratamentului, se aplică după curățarea în prealabil a tenului cu Gelul Spumant Purifiant.

Bulinele autoadezive antiacnee camuflează și estompează imperfecțiunile specifice pielii acneice, precum coșurile sau semnele post-acnee, având în același timp rol de protecție împotriva prafului și a impurităților. Pentru o eficacitate de durată, pielea se curăță bine, după care se respectă instrucțiunile de aplicare: se deprinde bulina de pe suportul transparent folosind aplicatorul și se aplică pe zona afectată pentru minimum 6 – maximum 12 ore. Fiecare bucată poate fi folosită o singură dată și poate fi utilizată inclusiv în timpul somnului, pentru a reduce sau estompa inflamația. În fiecare cutie sunt disponibile 23 de buline transparente,  7 cu modele.

Produsele Gerovital Stop Acnee au la bază ingrediente active, precum acid salicilic, Sebaryl, Silica Silylate, acid glicolic și Soothex.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.