READING

Douglas susține brandurile de cosmetice românești ...

Douglas susține brandurile de cosmetice românești  

Retailerul de cosmetice Douglas a lansat categoria RO Brands pe platforma online Douglas.ro, dedicată brandurilor locale de cosmetice. Noua categorie își propune să susțină brandurile românești și să ofere consumatorilor șansa de a cumpăra de la cât mai mulți producători locali. 

”Scopul nostru este să devenim o platformă pentru acele branduri locale care oferă produse excelente, dar care nu se bucură de expunerea și recunoașterea pe care le merită.” – Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Categoria nou lansată include în momentul de față 14 branduri românești (250 de produse): Apiterra, Bioten, Cupio, Deplin, Elmiplant, Essence de Roumanie, Gerovital, Iehana, Kinga Varga, NN Cosmetics, Nuca Organic, Raftul cu Miresme, Skin Novels și Tie-me-up. Noul segment include produse de igienă personală, îngrijire a corpului și a feței, machiaj, accesorii și parfumuri.

Pentru a extinde categoria RO Brands, Douglas îi invită pe români să nominalizeze brandurile românești de produse cosmetice pe care le îndrăgesc și pe care ar dori să le găsească pe platforma online Douglas. Pentru a propune un brand local pe platforma Douglas, consumatorii români trebuie să trimită un e-mail la adresa dedicată, robrands@douglas.ro, în care să menționeze numele brandului, link-ul către site-ul acestuia sau altă pagină online relevantă, dar și motivul pentru care consideră că ar trebui să fie disponibil pe platforma online Douglas.

Alături de invitația adresată consumatorilor de a-și nominaliza brandurile preferate, departamentul comercial al companiei cercetează intens piața românească în căutare de noi producători locali de cosmetice.

Douglas este principala platformă dedicată zonei de beauty din Europa. Retailerul comercializează peste 100.000 de produse în online și în peste 2.000 de magazine. În anul fiscal 2018/2019 Douglas a generat vânzări de peste 3,5 miliarde de euro în domeniul parfumeriei, machiajului, îngrijirii corporale și a părului, precum al suplimentelor nutritive și accesoriilor.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.