READING

ECCO a deschis un nou magazin în România

ECCO a deschis un nou magazin în România

Brandul scandinav de încălțăminte ECCO a deschis un nou magazine în România, acesta adăugându-se rețelei sale de peste 2.250 de shop-uri monobrand din întreaga lume.

Noul magazin, ECCO Pallady este situat în Fashion House Pallady și devine cel de-al patrulea magazin outlet din Romania, si primul magazin Outlet Concept Prime.

”Am reușit să deschidem încă un magazin de tip Outlet, al patrulea din țară, astfel rămânând fideli planului nostru de dezvoltare. Este în primul rând cel mai mare magazin din România și în al doilea rând primul realizat pe noul concept Outlet Prime, oferind un look fresh și minimalist. Sperăm să fie un punct de atracție atât pentru bucureșteni cât și pentru turiștii care se îndreaptă spre mare. Nu în ultimul rând, magazinul respectă toate prevederile de igienă și protecție în vigoare, atât pentru clienți cât și pentru angajații noștri.” – Victor Tighinean, director general ECCO România.

Noul magazin este bazat pe noul concept Prime Outlet ECCO și este special dezvoltat pentru locații premium ce oferă cea mai mare parte a colecției locale ECCO.

Produsele ECCO se vând în 99 de tari, prin intermediul a peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. Compania a fost fondată în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.