READING

Epson a lansat o nouă imprimantă pentru textile

Epson a lansat o nouă imprimantă pentru textile

Ești designer vestimentar sau ai un business în domeniul materialelor personalizate? Atunci poate ar fi util să știi că Epson a lansat pe piața românească un nou model de imprimantă direct-to-garment ce oferă rezultate mai rapide, imprimare la o calitate superioară și un cost total de exploatare considerabil redus. Noul model Epson SureColor SC-F2100, lansat în cadrul Romanian Design Week, vine cu o vine cu o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi față de modelul anterior și tipărește color la o calitate înaltă, pe o serie amplă de medii de imprimare textile, cum ar fi tricourile, bluzele și gențile din material textil.

Prin ce diferă noul model de echipamentele anterioare?

Principalele noutăți sunt viteza și fiabilitatea optimizate, la care se adaugă software-ul Epson Garment Creator, ce permite crearea de inscripții și designuri personalizate.

Noua soluție este destinată businessurilor mici și medii. Aceasta include imprimanta, capul de printare, cerneala, software-ul şi garanţia. De asemenea, aduce utilizatorului avantaje precum moduri suplimentare de imprimare rapidă, cu o circulaţie îmbunătăţită a cernelii, pentru o pornire mai rapidă şi cu un gamut de culoare mai larg decât modelul anterior.

”Această soluție completă este alegerea ideală atât pentru businessurile mici și medii ce oferă servicii de printare pe textile, cât și pentru designerii de modă deja consacrați sau la început de drum”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager, Epson România și Bulgaria.

Noul model dispune de un mod automat de mentenanță, incluzând un kit de curățare separat, cu un dispozitiv de captare a prafului ce previne acumularea de scame şi praf pe capul de printare. Este livrat cu un suport textil care se prinde de platan şi cu un instrument de prindere pe platan, pentru a facilita plasarea articolului de îmbrăcăminte.

Mai multe detalii tehnice despre Epson SureColor SC-F2100, aici.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.