READING

Heidi Klum lansează colecția Lidl la New York Fash...

Heidi Klum lansează colecția Lidl la New York Fashion Week 

Pe 7 septembrie, Heidi Klum și Lidl dezvăluie, în premieră mondială, în timpul New York Fashion Week, secretul din jurul campaniei #LETSWOW, începută în luna august și desfășurată simultan în 28 de țări. Tema acestei prime colecții, realizate de celebrul fotomodel în colaborare cu Lidl, este ”Heidi & The City”.

Ulterior, începând cu 18 septembrie, vor începe și vânzările acestei colecții la nivel internațional.

”Lidl, până acum, nu a avut nicio legătură cu moda. Având-o pe Heidi Klum alături de noi ca sursă de inspirație creativă, dar și ca designer de succes, ne-am propus să schimbăm acest lucru. #LETSWOW ne surprinde și aduce distracție în modă – așa cum ne dorim să facă și Lidl în lumea modei” – Marco Giudici, Director Național de Achiziții și Marketing, Lidl România.

Colecția va cuprinde sacouri Leo și topuri, jachete Bomber și Super Skinny Jeans, dantele și jachete din piele în stil rock, în nuanțe de albastru sau cognac. Prețurile pieselor vestimentare variază între 34,99 și 139 de lei, cu excepția jachetei din piele naturală, al cărei preț va fi de aproximativ 290 de lei.

Pe lângă articolele vestimentare, disponibile în mărimile 34 – 44, colecția cuprinde accesorii și încălțăminte, cu mărimi cuprinse între 37 și 41.

Pe plan internațional, colecția va fi lansată în 28 țări, printre care și în România, în peste 10.000 filiale Lidl.

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.