READING

Ești seller de fashion? FashionUP are un proiect p...

Ești seller de fashion? FashionUP are un proiect pentru tine

Retailer-ul FashionUP lansează MarketUP!, un one-stop-shop pentru brand-uri și clienți, proiect ce susține și promovează selleri de fashion din România. Cum funcționează proiectul? Sellerilor li e oferă din partea FashionUP sprijinul unei echipe specializate în marketing online, acces la baza de clienți a FashionUP și prezență în proiectele sale editoriale.

”Este un nou pas în maturizarea și dezvoltarea brandului FashionUP, ce vine în mod natural în urma unui alt proiect digital lansat cu succes în 2018 – aplicația mobilă,” spune Mira Anghelescu, directorul de operațiuni, FashionUP.

În 2009, în birourile FashionUP din București erau 5 angajați ce gestionau cele 50 de brand-uri din portofoliu. Prima comandă pe shop a fost plasată în luna iunie, acum zece ani, și a fost o pereche de pantofi. În 2012, business-ul și-a exins operațiunile în Bulgaria, pe FashionUP.bg, reușind să atragă, în mai puțin de un an, 10.000 de clienți. Din 2015, FashionUP a început să contureze evenimentul anual ”Ziua Internațională a Femeilor #PeToc”, iar în noiembrie 2018, a  lansat aplicația mobilă FashionUP, dezvoltată în urma unei investiții de 60.000 euro, ce în prezent a fost descărcată de mai mult 40.000 de utilizatori.

Magazinul comercializează peste 1.000 de branduri naționale și internaționale, printre care, în exclusivitate, La Redoute și Heine, dar și mărci populare precum Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma. În plus, magazinul oferă peste 10.000 de produse în stoc cu livrare rapidă, în 24 ore, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP pot plăti online, prin ramburs, dar și prin mai multe rate, prin unul dintre partenerii bancari.

Luna aceasta, FashionUP aniversează 10 ani, perioadă pe parcursul căreia a adunat peste un milion de clienți și a vândut peste 1,8 milioane de produse. Brandul FashionUP este prezent în România, Bulgaria și Ungaria.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.