Explorează orașul cu CCC Shoe Map

Retailerul de încălțăminte și accesorii CCC a lansat platforma online de explorare urbană – CCC SHOES MAP. Aceasta le permite utilizatorilor să descopere noi locuri și experiențe urbane din București.  Disponibilă la adresa www.cccshoesmap.eu, atât în varianta desktop, cât și de pe telefonul mobil, platforma afișează, prin intermediul pin-urilor, locurile de interes dintr-o multitudine de categorii, recomandate atât de utilizatori, cât și de influenceri și bloggeri (muzee, restaurante, expoziții, cluburi, mall-uri, hub-uri, terase sau orice alt loc de distracție urbană).

Inițiativa este o continuare a companiei CCC Youngsters, care aduce în fiecare sezon cele mai bune branduri de pantofi sport în magazine.

Cum funcționează?

Harta Bucureștiului integrată în platforma care utilizează serviciul Google Maps, astfel încât utilizatorii pot găsi orice adresă. Utilizatorii se pot “plimba” pe hartă pentru a descoperi locurile din oraș și pot vedea în detaliu părerile altor utilizatori constând într-un review al experienței acestora din locul respectiv, alături de pozele încărcate în platformă. Totodată, utilizatorii pot să adauge propria experiență și să o împărtășească cu alți utilizatori: aleg locul pe hartă, în baza adresei sau a numelui locului introdus în bara de “Search”; descriu experiența în câteva cuvinte; încarcă maximum trei poze; în final, dacă doresc, pot distribui review-ul și pe pagina proprie de Facebook, în așa fel încât recomandarea să ajungă și la prietenii din comunitatea lor.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.