Extensie de gamă Gerovital Plant

Farmec a lansat două noi soluții de îngrijire a tenului din gama Gerovital Plant care, în prezent, cuprinde în total 23 de produse. Aceasta este cea de-a doua extindere de gamă din ultima lună, după lansarea liniei de Deodorante Gerovital Plant, fără clorhidrat de aluminiu şi alcool.

Cele două produse nou lansate sunt apa micelară hidratantă la gramaj de 400 ml şi Ccrema CC Mediu. Ambele au la bază uleiul ecocertificat din flori de mac, eficient în tratamentul cosmetic al tenurilor sensibile şi expuse stresului factorilor de mediu. Acesta previne deshidratarea, apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a dermei, fiind recomandat persoanelor între 20-35 ani.

Ambele produse pot fi achiziţionate din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din cele 19 magazine de brand ale companiei sau din magazinul online www.farmec.ro.

Gerovital Plant este o gamă fără conservanţi, având la bază uleiul organic din flori de mac, lansată în martie 2016.

La finalul lunii august 2017, reţeaua de spaţii comerciale deţinute de Farmec este formată din 8 magazine Farmec, amplasate la Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara şi 11 magazine Gerovital ce se găsesc la București (3 magazine), Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași și Piatra Neamț.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.