READING

Farmec a devenit partener eMAG

Farmec a devenit partener eMAG

Farmec a devenit, începând cu luna decembrie 2018, partener eMAG, produsele din portofoliul producătorului clujean fiind disponibile acum pe Marketplace. Prin platforma eMAG Marketplace, sunt disponibile game extinse și variate de produse premium, precum Gerovital Beauty, Gerovital Luxury, Gerovital Premium Care şi Gerovital Derma+.

În 2019, urmează listarea produselor Farmec şi Gerovital în Marketplace-urile eMAG Bulgaria și Polonia. Ne dorim să accesăm noi piețe de desfacere, deoarece sectorul pe care îl reprezentăm este foarte concurențial, dar aflat în plină ascensiune”, declară Codrean Pop, director de vânzări, Farmec.

”eMAG Marketplace susține peste 14.500 de companii, oferindu-le acces la o piață de peste 500.000 de vizitatori unici, în fiecare zi” – Florin Filote, director al eMAG Marketplace.

Produsele Farmec vor beneficia de transport gratuit pentru comenzile care depășesc pragul minim de 159 de lei.

De asemenea, promoțiile cu reduceri de preț active disponibile până acum doar pe platforma online www.farmec.ro, precum campaniile săptămânale cu 9 produse la reducere, vor fi disponibile și pe platforma eMAG.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.