Farmec a lansat propria revistă

În premieră, cel mai mare producător român de cosmetice lansează Gerovital Magazine, o publicație trimestrială ce conține sfaturi despre frumusețe, recomandări de produse, noutăți și trenduri din universul îngrijirii personale.

Publicația este disponibilă gratuit în format fizic în rețeaua celor 26 de magazine de brand Farmec și Gerovital, iar în viitorul apropiat va fi disponibilă și în format digitat, putând fi descărcată direct din platforma www.farmec.ro.

Revista, cu un număr total de 68 de pagini, este creată de Diana Șerban, redactor-șef. 

Primul număr al revistei abordează subiecte precum revitalizare, bucuria noilor începuturi, refacerea pielii după perioada de iarnă, dar și provocările de la birou pentru ten. În paginile revistei se regăsesc peste 50 de tips&tricks despre make-up, sfaturi pentru îngrijirea pielii și remodelare corporală, dar și articole despre gestionarea emoțiilor și articole destinate bărbaților.

Lansarea revistei a avut loc pe 4 aprilie, în magazinul Gerovital situat în Centrul Comercial Platinia din Cluj-Napoca, reunind reprezentanți ai presei și bloggeri, dar și consumatori fideli ai brandului.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.