READING

Farmec a relansat gama Gerovital H3 Classic. Imagi...

Farmec a relansat gama Gerovital H3 Classic. Imaginea noii campanii este Medeea Marinescu

Farmec relansează gama Gerovital H3 Classic, cu un nou design de ambalaj, și anunță parteneriatul cu actrița Medeea Marinescu, în calitate de ambasadoare a gamei. Sub conceptul creativ ”Clasic feminin. Mereu actual”, campania integrată, desfășurată la nivel național, include spot TV, componente de PR, digital și in-store.

Gerovital H3 Classic este cel mai longeviv brand anti-ageing românesc și una dintre cele mai populare game din portofoliul Farmec.

Gama Gerovital H3 Classic conține opt produse, clasificate pe trei categorii de vârstă (+35, +45, +55), cu rezultate antirid dovedite clinic. Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1, Crema Regenerantă pentru Mâini și Crema Contur Ochi și Buze sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă. Crema Lift Hidratantă este o cremă cu acțiune complexă, cu efect de lifting și revigorare, datorate complexului de provenienţă botanică Sepilift. Crema Intensiv Hidratantă reface stratul hidro-lipidic protector al pielii datorită uleiurilor și grăsimilor naturale din compoziție. Crema Lift Restructurantă de noapte îmbunătățește fermitatea pielii și corectează ridurile, oferindu-i tenului matur nivelul optim de nutriție și hidratare.

Crema Antirid Nutritivă, prin formula grasă, bogată în uleiuri, ceruri şi grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucţie şi prin Complexul anti-age H3, oferă beneficii superioare pielii, prevenind şi atenuând semnele senescenţei tenurilor mature. Crema pentru ten matur, uscat, ridat, cu o formulă foarte grasă pe bază de 37% grăsimi naturale, are un efect geriatric intens, fiind dezvoltată special pentru vârsta 55+.

Gerovital este lider de piață pe segmentul produselor antirid și brandul numărul 1 pe segmentul Care cu cotă de 27,8%, conform datelor Nielsen (ianuarie – decembrie 2019).

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.