READING

Farmec anunță reduceri de preț la peste 100 de pro...

Farmec anunță reduceri de preț la peste 100 de produse de Black Friday

Campania Magic Black Friday va fi derulată în perioada 13 – 19 noiembrie și constă în discounturi de până la 50% la peste 100 dintre cele mai populare produse din portofoliul Farmec. Reducerile sunt valabile în rețeaua celor 30 de magazine Farmec și Gerovital din țară, precum și la achizițiile din magazinul online.

”Sfatul nostru pentru clienți este să pregătească din timp lista de cumpărături cu articolele preferate, iar dacă doresc să achiziționeze cadouri sau să încerce produse noi, colegele noastre din magazine le pot oferi minimostre și recomandări în funcție de tipul de ten, ingrediente, vârstă sau preferințele personale. Estimăm o creștere a vânzărilor de aproximativ 40% față de campania de Black Friday din 2019”, declară Sebastian Biga, Director Vânzări Farmec.

Campanie pre-Black Friday în magazinul online www.farmec.ro, până pe 11 noiembrie

Clienții care au deja un cont pe platforma e-commerce a producătorului clujean și sunt abonați la newsletter vor avea acces in exclusivitate la reducerile din campania de Black Friday începând cu 12 noiembrie, cu o zi înaintea startului oficial al campaniei promoționale. De asemenea, în cazul consumatorilor care au pregătit în avans coșul virtual de cumpărături, prețurile produselor vor fi actualizate automat în coș în momentul activării ofertelor speciale pe site. Printre beneficii se mai numără și transportul gratuit pentru comenzi la plata cu cardul, precum și un voucher cadou pentru cumpărături în luna decembrie.

Vânzările din magazinul online Farmec s-au dublat în primul semestru al acestui an, iar platforma continuă să se dezvolte prin numeroase campanii de fidelizare și acțiuni speciale.

Mixul de produse pentru campania de Black Friday cuprinde cele mai apreciate game și cele mai vândute produse, începând cu articole de face care, produse pentru corp și păr, produse de make-up, inclusiv produse din gamele premium și de lux, precum Gerovital Equilibrium și Luxury.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.