READING

Farmec își extinde gama de produse depilatoare

Farmec își extinde gama de produse depilatoare

Farmec a lansat două noi produse pentru completarea gamei de produse depilatoare: Benzile Depilatoare pentru Față cu Ceară Gel și Benzile Depilatoare pentru Corp cu Ceară Gel.

Noile produse conțin extract de Ceai Matcha și Bambus, pentru o piele fină și hidratată după epilare.

Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec

Benzile Depilatoare pentru Față cu Ceară Gel și Benzile Depilatoare pentru Corp cu Ceară Gel se diferențiază prin structura de tip gel pe care o are ceara existentă pe benzi. Această ceară gel conferă benzilor o mai bună aderență, asigurând o epilare eficientă și în cazul firelor de păr mai scurte. Un alt beneficiu important pe care îl au noile benzi depilatoare este modul de utilizare mai simplu și mai rapid, fără a fi nevoie de alte manevre pentru desprinderea acestora”, explică Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este în continuare liderul segmentului de produse depilatoare, cu o cotă de piață în 2018 în volum de 55,9% și în valoare de 52%*, conform datelor Nielsen. Linia Farmec Depilatoare se situează în ultimii ani pe prima poziție a acestui segment, cele mai vândute produse fiind benzile și cremele depilatoare, alternative rapide de utilizare.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.