READING

Farmec: proiect pilot pentru reciclarea ambalajelo...

Farmec: proiect pilot pentru reciclarea ambalajelor

Producătorul de cosmetice Farmec lansează un proiect pilot pentru reciclarea ambalajelor produselor din portofoliul  propriu. Campania, intitulată ”Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine”, se va derula în patru magazine de brand din Cluj-Napoca, unde vor fi amplasate recipiente de colectare pentru deșeurile de ambalaje din hârtie, plastic, sticlă, metal și aluminiu.

Magazinele în care se desfășoară campania sunt: Gerovital din Platinia Shopping Center, Gerovital din Iulius Mall, Farmec de pe str. București și Farmec de pe str. Napoca.

Clienții pot aduce la aceste puncte de colectare deșeuri de ambalaje de hârtie (cutii creme), de plastic (cutii creme, recipiente șampoane și gel de duș, dar și recipiente ale produselor de curățenie din gamele Nufăr și Triumf), de sticlă (borcane creme), de metal și de aluminiu (doze spray aluminiu). Pentru a putea fi reciclate, recipientele trebuie golite de conținut, clătite și curățate.

La patru ambalaje din portofoliul Farmec reciclate, consumatorii vor primi un produs cadou pe baza unui cartonaș care va fi ștampilat la fiecare ambalaj adus în magazin.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.