READING

Farmec relansează brandul de îngrijire orală AslaM...

Farmec relansează brandul de îngrijire orală AslaMed

Farmec prezintă o nouă variantă de ambalaj pentru produsele de igienă orală AslaMed și extinde gama cu un nou produs – Pasta de Dinți cu Cărbune Activ.

Noul produs ajută la redarea albului natural al dinților și la înlăturarea petelor, fără să irite sau să deterioreze smalțul. Cărbunele activ din compoziție are proprietăți mari de absorbție și curăță depozitele de placă, ajutând astfel la păstrarea unei respirații proaspete, de lungă durată. În plus, ingredientul preBIULIN®FOS echilibrează microbiomul specific cavității bucale, conservând sănătatea acesteia. 

Gama de îngrijire orală AslaMed a fost lansată în 2006 și a fost creată pentru tratarea unor probleme specifice, printre care se numără sensibilitatea dentară sau afecţiunile gingivo-parodontale, și îmbogățită cu ingrediente naturale, precum extractul eco-certificat de mușetel, argila specială, cătina și salvia. Extractul ecocertificat de mușetel are un efect antimicrobian şi antiinflamator, argila specială contribuie la remineralizarea dinţilor, uleiul de cătină este un bun cicatrizant, fluorura de sodiu întăreşte smalţul dinţilor şi previne apariţia cariilor, în timp ce uleiul de salvie are proprietăţi antiinflamatoare și astringente.

Pe lângă Pasta de Dinți cu Cărbune Activ, gama AslaMed cuprinde alte trei tipuri de pastă de dinţi (pentru dinţi sensibili, pentru tratamente homeopate şi pentru afecţiuni gingivo-parodontale) şi o apă de gură, pentru îngrijire şi protecţie completă.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.