READING

Farmec relansează gama Gerovital Plant. Ce benefic...

Farmec relansează gama Gerovital Plant. Ce beneficii oferă noile produse?

Farmec relansează gama Gerovital Plant după ce a adus îmbunătățiri formulei, design-ului și funcționalității. Noua linie cuprinde produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice a tenului, având la bază ingrediente de origine naturală în proporție de peste 91%, care oferă protecție naturală microbiană și beneficii multiple pentru tenul normal și mixt.

Gama Gerovital Plant a fost lansată pe piața românească în urmă cu mai bine de 30 de ani.

”Suntem mândri să anunțăm că prima gamă fară conservanți, are acum peste 91% dintre ingrediente de origine naturală, oferind protecție naturală microbiană. Ultima etapă de modernizare a avut loc în 2016 și ne-a adus distincția de cea mai iubită gamă”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs, Farmec.

Noua gamă se diferențiază de restul produselor din categorie prin faptul că asigură în mod natural a echilibrului microbiomului la nivelul pielii, prin respectarea identității unice a acestuia.

Inovația adusă de noua gamă Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex format din Equibiome (un extract standardizat din radacină de Brusture) și un complex natural de plante din flora locală, care diminuează reactivitatea pielii și procesele inflamatorii, protejând Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii – este unic și specific fiecărui individ și esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.

Apa micelară Gerovital Plant previne dezechilibrul microbian de pe piele, iar Fluidul demachiant stimulează microcirculația și purifică tenul, îndepărtând și machiajul waterproof.

Programul de îngrijire al tenului conține trei creme cu beneficii de: hidratante, antirid, nutriție, protecție, energizare, efectul somnului de frumusețe și de oxigenare. Crema hidratantă revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora, Crema antirid SPF 15 corectează liniile fine și ridurile și restabilește echilibrul microbiomului pielii, iar Crema antirid nutritivă  stimulează procesele de reparare și regenerare alepielii, redând frumusețea naturală.

Pentru estomparea imperfecțiunilor și a urmelor de oboseală, specialiştii Gerovital au creat  Crema CC Matifiantă, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii, pentru o piele echilibrată și Crema anticearcăn antirid, care îngrijește delicat zona din jurul ochilor, diminuând ridurile.

Boosterul vitalitate și strălucire este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt, având funcția de a stimula respirația celulară și de a revitaliza tenul.

Noile produsele Gerovital Plant pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, din magazinul francizat din Bacău, precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.