READING

Farmec se pregătește de Black Friday

Farmec se pregătește de Black Friday

Pentru al doilea an consecutiv, Farmec pregătește oferte speciale de Black Friday, discount-uri de până la 40% la circa 100 de produse, disponibile atât în magazinul online, cât și în rețeaua celor 24 de magazine de brand Farmec și Gerovital din țară. Pentru comenzile plasate online, la plata cu cardul, transportul este gratuit. 

Campania de Black Friday va fi derulată în perioada 16 – 22 noiembrie.

Pe perioada campaniei din 2017, valoarea și numărul comenzilor de produse Farmec a fost de trei ori mai mare față de aceeași perioadă a anului precedent.

”În acest an, am suplimentat oferta de produse disponibile la prețuri preferențiale. Ne așteptăm la o ascensiune a vânzărilor de circa 30% și  pe parcursul campaniei de anul acesta, atât în cadrul magazinelor offline, cât și în e-commerce”, a declarat Codrean Pop, director de vânzări,  Farmec.

Clienții care au deja un cont pe platforma e-commerce a producătorului clujean și sunt abonați la newsletter vor avea acces la beneficiile oferite de Black Friday începând cu 15 noiembrie, cu o zi înaintea startului oficial al campaniei promoționale.

Alte beneficii și oferte accesibile membrilor platformei online a Farmec pe tot parcursul anului, se numără discount-uri de fidelitate de până la 15%, oferte fulger timp de 15 ore în fiecare miercuri, promoții exclusive și acces în avans la noile game de produse.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.